Dundee-Celtic (preview)

H Dundee πήρε 1-1 στην έδρα της Motherwell σε ένα ματς που προηγήθηκε κι είχε και 3 δοκάρια. Δύο ματς χωρίς ήττα για την ομάδα του Neil McCann που απέχει μόλις 3 βαθμούς από το βυθό της βαθμολογίας, έχει χάσει όμως μόλις δύο από τα τελευταία 7 παιχνίδια της.
Τρίτο ματς χωρίς τον τραυματία Roarie Deacon για τους γηπεδούχους, που δεν θα έχουν στη διάθεση τους ούτε τον μέσο, Scott Allan, αφού είναι δανεικός από τη Celtic και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Xωρίς στα τελευταία 27 ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Celtic η Dundee, τελευταία της νίκη κόντρα στους Bhoys στο Dens Park ήταν τον Σεπτέμβριο του 1988.
H Celtic δεν έχει χάσει στις 18 τελευταίες επισκέψεις της στο Dens Park, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στις 9 από αυτές. Μόλις μία φορά δεν έχει κερδίσει σε 11 ματς που έδωσε την Boxing Day η Celtic, το 2006 φέρνοντας 2-2 με τη Dundee στο Celtic Park.
H oμάδα του Brendan Rodgers έρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Aberdeen αφήνοντας 8 βαθμούς πίσω της τους δεύτερους Dons.
Δεν θα έχει ούτε σε αυτό το ματς τους τραυματίες Tom Rogic και Patrick Roberts, δεν αποκλείεται ο Brendan Rodgers να ξεκινήσει τους James Forrest, Callum McGregor, Jozo Simunovic και Leigh Griffiths, που ήταν στον πάγκο στο ματς με την Aberdeen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.