Τα εύκολα δύσκολα οι Jags, 3-2 τη Motherwell

Η Partick Thistle επέστρεψε μετά από 4 ματς στις νίκες, κόντρα στην ελλειπή Motherwell, σε ένα ματς που προηγήθηκε 3-0 στο 27’ για να επικρατήσει τελικά με 3-2.

Τρεις αλλαγές στην προηγούμενη ενδεκάδα της Partick Thistle, με τον Martin Woods και τους επιθετικούς Conor Sammon και Miles Storey να ξεκινούν αντί των Steven Lawless, Chris Erskine και Kris Doolan.
Πολλές και σημαντικές απουσίες για τη Motherwell με τους Chris Cadden, Alex Fisher και Louis Moult τραυματίες, όπως και ο keeper, Trevor Carson. O εξτρεμ Deimantas Petravicius ξεκίνησε, με τους Steelmen να είναι για δεύτερο σερί ματς χωρίς αναπληρωματικό goalkeeper.
Το ματς ξεκίνησε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 15’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Blair Spittal κι έκαναν το 2-0 στο 21’ με τον Ryan Edwards, μετά από πάσα του Miles Storey. Ο Storey ήταν ο δημιουργός και στο 3-0 που πέτυχε ο Conor Sammon στο 27’, με τους Jags με τη βραδιά να δείχνει ιδανική για τους Jags.
Η αντίδραση των Steelmen όμως ήρθε στο δεύτερο μέρος, αρχικά με τον κεντρικό αμυντικό Cedric να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Ένα λεπτό αργότερα η Motherwell σκόραρε με τον Ryan Bowman να πιάνει την κεφαλιά, τον keeper Tomas Cerny να απροσπαθεί να αποκρούσει, όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή κι αυτή τη φορά ο διαιτητής Don Robertson μέτρησε το γκολ.
Στο 77’ η Motherwell έκανε το 3-2 με ατομική προσπάθεια του Craig Tanner, που μπήκε στην περιοχή και τελείωσε άψογα τη φάση.
Ήταν ο keeper των γηπεδούχων, Tomas Cerny, που κράτησε τη νίκη για τους γηπεδούχους, αποκρούωντας την κεφαλιά του Elliott Frear στις καθυστερήσεις.
Πρώτη νίκη μετά από 4 ματς για την Partick Thistle, τρίτη σερί ήττα για τη Motherwell, που έφτασε τα 4 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
PARTICK THISTLE: Cerny: Turnbull, Keown, Devine, Spittal (Lawless 84), Barton, McGinn, Edwards, Woods (Fraser 66), Sammon, Storey (Doolan 87).
MOTHERWELL: Griffiths, Tait, Kipre, McHugh, Frear, Grimshaw (Bigirimana 45), Campbell, Rose (Tanner 45), Dunne, Petravicius (MacLean 66), Bowman.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.