Περίπατος για Dons, 3-0 τη St Johnstone στο Perth

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς η Aberdeen νίκησε 3-0 τη St Johnstone μέσα στο McDiarmid Park και συνέχισε να ισοβαθμεί με τους δεύτερους Rangers, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Celtic.

Δύο αλλαγές στην προηγούμενη ενδεκάδα της St Johnstone από τον Tommy Wright, με τον Paul Paton να παίρνει τη θέση του Blair Alston στα χαφ και τον 20χρονο Callum Hendry να δίνει τη θέση του στον Steven MacLean.
Δύο αλλαγές και στην Aberdeen του Derek McInnes, με τον Stevie May να επιστρέφει και να παίρνει τη θέση του Frank Ross και τον Kari Arnason να ξεκινά στην άμυνα παίρνοντας τη θέση του Andrew Considine.
H Αberdeen ανέλαβε την πρωτοβουλία και πήρε προβάδισμα στο 19’ με τον Adam Rooney, που έπαιξε εξαιρετικά το 1-2 με τον Greg Stewart κι «εκτέλεσε» τον keeper των Saints, Zander Clark από τα 10 μέτρα.
Στο 30’ οι Dons είχαν δοκάρι με τον Stevie May και στο 33’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Kari Arnason, μετά από κόρνερ του Stevie Μay.
Στο 56’ το ματς ουσιαστικά τελείωσε με τον Ryan Christie να εκτελεί φάουλ από τα 20 μέτρα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στον Strefan Scougall.
Οι Dons συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, το 0-3 όμως έμεινε μέχρι τέλους κι οι 1.045 οπαδοί της Aberdeen (2.911 εισιτήρια κόπηκαν) έφυγαν ικανοποιημένοι.
Οι Saints παραμένουν χωρίς εντός έδρας νίκη από τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ διατηρήθηκε η παράδοση που τους θέλει να μην κερδίζουν ποτέ την Aberdeen τον Δεκέμβριο.
ST JOHNSTONE: Clark, Tanser, Shaughnessy, Anderson, Foster, Davidson (Cummins 25), Paton, Wotherspoon (Alston 77), O'Halloran, Scougall (Thomson 63), MacLean.
ABERDEEN: Lewis, Logan, O'Connor, Arnason, McKenna, Shinnie, McLean, Stewart (Mackay-Steven 72), Christie, Rooney (Maynard 77), May (Considin 61).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.