St Johnstone-Hearts (preview)

Oι δύο ομάδες έρχονται από πολύ μεγάλες νίκες, οι Saints νίκησαν 3-1 τους Rangers στο Ibrox κι η Hearts έσπασε το αήττητο της Celtic με το εντυπωσιακό 4-0.
Οι νίκες εξακολουθούν να διαδέχονται τις ήττες στα 6 τελευταία ματς των Saints (HNHNHN), με το πρόσφατο 3-1 στο Ibrox να ωθεί τη St Johnstone σε αναζήτηση σταθερότητας. Η St Johnstone μετρά 4 ήττες και μία ισοπαλία τελευεταία στο McDiarmid Park, τελευταία νίκη στην έδρα της ήταν τον Σεπτέμβριο, ενώ είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ στην έδρα της, 9 σε ισάριθμα ματς. Ο Michael O'Halloran αναμένεται να επιστρέψει για τους Saints, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τους Rangers, ως δανεικός από τους Gers, o Brian Easton επέστρεψε στις προπονήσεις δεν είναι όμως ακόμα έτοιμος, ενώ οι Aaron Comrie και Murray Davidson παραμένουν εκτός μάχης.
Η Hearts έρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 επί της Celtic, μετρά 3 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ στην έδρα της, 6 ματς χωρίς ήττα, δεν έχει όμως νικήσει στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στο Perth, τελευταία της νίκη ήταν τον Νοέμβριο του 2010.  Θα έχει στη διάθεση της τον αμυντικό John Souttar που εξέτισε την ποινή του, δεν είναι ακόμα έτοιμοι ο αμυντικός Aaron Hughes και ο εξτρεμ Jamie Walker.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.