Σαν σήμερα στις 19 Ιανουαρίου του 2016 #11



Σαν σήμερα στις 19 Ιανουαρίου του 2016 η Celtic διασύρει με 8-1 τη Hamilton στο Celtic Park κι αφήνει 6 βαθμούς πίσω της τη δεύτερη Aberdeen. Το ματς είχε τελειώσει από το 10’ όταν η Celtic προηγήθηκε 3-0, ενώ το σκορ είχε γίνει 5-0 στο 34’!
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ με κεφαλιά του αμυντικού Mikael Lustig, για να γίνει το 2-0 στο 9’ με σουτ του Nir Bitton.
Στο επόμενο λεπτό ο Tom Rogic έκανε το 3-0 όταν στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα άλλαξε πορεία στον Michael Devlin και κατέληξε στα δίχτυα. Ακολούθησαν δύο γκολ σε 12 λεπτά από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Leigh Griffiths στο 22’ και το 34’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο εντυπωσιακό 5-0.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, όμως το …μαρτύριο είχε και συνέχεια για τους Accies. Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 7-0. Ο James Forrest (που είχε μπει στη θέση του Simunovic στην έναρξη του β’ μέρους έκανε το 6-0 στο 53’ για να κάνει hat-trick o Griffiths στο 54’. Ευτυχώς για τους Accies ο πρώτος σκόρερ της Celtic έδωσε στο 65’ τη θέση του στον Carlton Cole. Η Hamilton κατάφερε πάντως να σημειώσει το …γκολ της τιμής στο 73’ με τον Eamonn Brophy σε μια εφιαλτική βραδιά για τους Accies. Το τελικό 8-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Callum McGregor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.