Στην Πολωνία ο McCulloch

O Lee McCulloch είναι εδώ και μερικές μέρες βοηθός πρποπονητή στην Πολωνική Lechia Gdansk. Ο πρώνη τεχνικός της Kilmarnock είναι ο βοηθός του Adam Owen, με τον οποίο είχε συνεργαστεί όταν ήταν γυμναστής και υπέυθυνος φυσικής κατάστασης στους Rangers.
Ο McCulloch υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Πολωνία κι είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του δουλειά.
«Ήρθε από το πουθενά, είμαι ενθουσιαμένος, προφανώς και ξέρω τον Adam από τότε που ήμασταν στους Rangers κι ήθελε κοντά του κάποιον που να εμπιστεύεται, είναι μόνο για 6 μήνες, αλλά είναι μια φανταστική ευκαιρία για μένα να δώ ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και να βιώσω μια διαφορετική κουλτούρα. Ξέρω λίγα για το Πολωνικό ποδόσφαιρο. Έπαιξα εναντίον του Artur Boruc και του Maciej Żurawski στο Old Firm, θυμάμαι επίσης τους  αδελφούς Paixao από τη Hamilton και τον Błażej Augustyna στη Hearts.»
Ο McCulloch ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα του από τη Motherwell το 1995, για να πάει στη Wigan Athletic το 2001 και να μείνει μέχρι το 2007. Στη συνέχεια πήγε στους Rangers το 2007 και το 2015 στην Kilmarnock όπου τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα και άρχισε να εργάζεται ως προπονητής, αρχικά ως βοηθός του Lee Clark. Μετά την παραίτηση του Clark πήρε τη θέση του το 2016 αρχικά ως υπηρεσιακός και μετά ως μόνιμος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.