Celtic-Hearts (preview)

Η Celtic υποδέχεται την ομάδα που της έσπασε το αήττητο 69 αγώνων τον Δεκέμβριο, χωρίς τον goalkeeper, Craig Gordon, και τον επιθετικό Leigh Griffiths. Μεγάλες απώλειες για τους τριπλούχους Σκωτίας, με τον πρώτο να μένει 3 μήνες εκτός γηπέδων και τον δεύτερο 4 βδομάδες. Εκτός μάχης και ο επιθετικός Michael Johnston, οι μέσοι Tom Rogic και Stuart Armstrong και ο αμυντικός Marvin Compper για τη Celtic που μετρά 41 ματς χωρίς ήττα στην έδρα της στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχει χάσει στο Celtic Park από τη Hearts στις 14 τελευταίες συναντήσεις τους, τελευταία φορά που ηττήθηκε στο Parkhead ήταν το 2009 σε αγώνα για το League Cup.
H Ηearts έγινε η πρώη ομάδα στη Σκωτία που νίκησε τη Celtic του Brendan Rodgers κι η μοναδική μέχρι τώρα. Το πέτυχε τον Δεκέμβριο με το εντυπωσιακό 4-0, σταματώντας και το αήττητο σερί 18 αγώνων που μετρούσε η Celtic απέναντι της.  
12 ματς χωρίς ήττα μετρούν οι φιλοξενούμενοι που κρατούσαν ανέπαφη την εστία τους στα 8 τελευταία παιχνίδια τους, μέχρι το 1-1 του Σαββάτου με τη Motherwell.
Θα έχει στη διάθεση της τον Kyle Lafferty που εξέτισε την ποινή του, ο Prince Buaben έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, παραμένουν εκτός μάχης ο μέσος Malaury Martin, ο επιθετικός Rory Currie και ο αμυντικός Ashley Smith-Brown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.