Με hat-trick του Kane οι Saints, 4-0 την Albion Rovers

Η St Johnstone νίκησε 4-0 την Albion Rovers της League One, μέσα στο Cliftonhill και προκρίθηκε εύκολα στον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας, σε μια συνάντηση που είχε ήδη αναβληθεί δύο φορές εξαιτίας ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Ο τεχνικός της St Johnstone Tommy Wright έκανε αρκετές αλλαγές, με τον Jason Kerr να κάνει το ντεμπούτο του και τον Kyle McClean να είναι για πρώτη φορά στην ενδεκάδα. Ντεμπούτο και για την μέσο της ομάδας κάτω των 20, Ally McCann, που μπήκε στο β’ μέρος στη θέση του Murray Davidson.
Ο Chris Kane άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με βολίδα, κι έφτιαξε το δεύτερο γκολ που πέτυχε στο 51’ ο Kyle McClean. Το 0-3 ήρθε με κεφαλιά του Kane στο 57’, μετά από σέντρα του Liam Craig, για να ολοκληρώσει το hat-trick του στο 70’.

ALBION ROVERS: Wright, Fisher, McLaughlin, Lightbody, McMullan, Holmes (O’Kane 82), Shields, Davidson, Victoria (Guthrie 74), Higgins (Watters 74), McLeish.
ST JOHNSTONE: Mannus, Alston (Comrie 68), Shaughnessy, Davidson (McCann 72), Kerr, Johnstone, Paton, McClean, Gordon, Kane (Wotherspoon 82), Craig

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.