Aσταμάτητη Hearts, 3-0 τη Hamilton

Με γκολ των Ross Callachan στο 67’, David Milinkovic στο 73’ και Dario Zanatta στο 87’ η Hearts νίκησε 3-0 μέσα στο SuperSeal Stadium τη Hamilton, φτάνοντας τα 11 ματς χωρίς ήττα και τα 8 συνεχόνεμα χωρίς να δεχτεί γκολ.
O Martin Canning δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τον Greg Docherty αφού συμφώνησε με τους Rangers κι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αύριο, είχε όμως στο βασικό σχήμα τον Μάριο Όγκμποε που ήρθε ως ελέυθερος από τον ΟΦΗ. Αυτή ήταν και μία από τις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο προηγούμενο ματς, η άλλη ο Danny Redmond στα χαφ. Ο Κοζορώνης ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.
Ο τεχνικός της Hearts, Craig Levein, ξεκίνησε τον 17χρονο Andy Irving με τον νεαρό επιθετικό μέσο μέσο να κάνει το ντεμπούτο του με τη Hearts. Ήταν μία από τις 5 αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα, οι Ross Callachan, Don Cowie και Lewis Moore ήταν οι άλλες που πήραν τις θέσεις των Aaron Hughes, Arnaud Djoum, David Milinkovic και Isma Goncalves.
Οι Accies είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 15’ όταν το σουτ του Danny Redmond απέκρουσε ο keeper της Hearts, Jon McLaughlin. Η Hamilton ήταν η τελευταία ομάδα που είχε σκοράρει κόντρα στη Hearts στο ξεκίνημα του Δεκέμβρη, δεν τα κατάφερε απόψε, με την ομάδα του Εδιμβούργου να φτάνει τα 741 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, αφού ο McLaughlin σταμάτησε και τον David Templeton.
Η Hearts που δεν είχε προσπάθεια στην αντίπαλη εστία στο πρώτο μέρος, πέτυχε τρία γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερς στο δεύτερο.
Το πρώτο ήρθε από λάθος του Alex Gogic, που «πούλησε» τη μπάλα για να βγάλει τη σέντρα ο Steven Naismith και να κάνει το 0-1 ο Ross Callachan στο 67’. Στο 73’ ακόμα ένα αμυντικό λάθος των Accies με την άμυνα να …κοιτά καθώς ο David Milinkovic έσπασε το τεχνητό offside και βγήκε μόνος του πίσω από την άμυνα κάνοντας το 0-2. Στο 87’ ο Milinkovic έγινε δημιουργός καθώς έβγαλε τη σέντρα για τον Dario Zanatta (που είχε μπει 3 λεπτά νωρίτερα) που διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
11 ματς χωρίς ήττα για τη Hearts και 8 χωρίς να δεχτεί γκολ, με τη Hamilton να φτάνει τα 8 σερί ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ απέναντι στην ομάδα του Εδιμβούργου.

HAMILTON: Woods, Tomas, Gogic, McMann, Lyon, Ferguson, Redmond (Rojano 72’), Mackinnon, Imrie, Templeton, Όγκμποε.
HEARTS: McLaughlin, Randall, Berra, Souttar, Mitchell, Callachan, Irving, Cochrane (Djoum 45), Cowie (Zanatta 84), Moore (Milinkovic 62), Naismith.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.