Mιλούσε με Hearts αλλά κλείνει στους Hibs o Maclaren

Η Hibernian αναμένεται να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Αυστραλό διεθνή επιθετικό, Jamie Maclaren της Γερμανικής Darmstadt 98, παρότι ο παίκτης συζητούσε με τη Hearts.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις ο 24χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τη Hibernian κι αναμένεται αυτή τη βδομάδα να ανακοινωθεί επίσημα ο δανεισμός του, που θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Έχοντας παίξει μόλις σε 5 αγώνες στη Bundesliga φέτος ο Αυστραλός θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του Μουντιάλ στο οποίο συμμετέχει η εθνική του. Ο τεχνικός της Darmstadt, Dirk Schuster, επιβεβαίωσε στη Bild ότι ο παίκτης τα έχει βρει και έχει συμφωνήσει με τους Hibs.
Γεννημένος στη Μελβούρνη ο Maclaren ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγγλία με την Blackburn Rovers πριν πάει στην Perth Glory της Αυστραλίας το 2013. Πήγε μετά στη Brisbane, όπου πέτυχε 40 γκολ σε 53 μας για να καταλήξει στη Darmstadt το περασμένο καλοκαίρι.
Διεθνής με την κάτω των 19 της Σκωτίας, χρησιμοποιώντας την υπηκοότητα του πατέρα του, Donald, που γεννήθηκε στη Σκωτία, χρησιμοποιήθηκε και στις εθνικής κάτω των 20 και κάτω των 23 της Αυστραλίας για να αποφασίσει τελικά να παίξει για τους Socceroos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.