Καρδιακή προσβολή υπέστη ο Nacho Novo σε αγώνα θρύλων των Gers

O παλιός άσος των Rangers, Nacho Novo, βρίσκεται σε νοσοκομείο του Βερολίνου, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή σε παιχνίδι θρύλων των Gers.
O 38χρονος Ισπανός ένοιωσε πόνους στο στήθος στη διάρκεια αγώνα στο Βερολίνο όπου συμμετείχε δίπλα στους Jorge Albertz, Michael Mols, Alex Rae, Derek Ferguson, Andy Goram, Marvin Andrews και Charlie Miller. Οι θρύλοι των Rangers, με τον John Brown προπονητή, έχασαν 5-3 από τη Hertha Berlin και 7-3 από την Union Berlin 7-3 σε τουρνουά 5χ5 στο Βερολίνο το Σάββατο. Το τουρνουά κατέκτησε η Union Berlin κερδίζοντας 6-1 τη Borussia Monchengladback σε τελικό που παρακολούθησαν 8.000 οπαδοί στην κλειστή Max-Schmeling-Halle arena. Έπαιξε σε 255 ματς σημειώνοντας 73 γκολ για τους Rangers από το 2004 μέχρι το 2010, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα ένα κύπελλο και δύο League Cup Σκωτίας, ενώ φόρεσε στη Σκωτία και τη φανέλα της Dundee Utd.
Ο Novo θα μείνει μια βδομάδα στο νοσοκομείο, δε φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο, ενώ μέχρι το Μάιο έπαιζε για τη Glentoran, την ομάδα του Μπέλφαστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.