Rangers-Aberdeen (preview)

Πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τη χειμερινή διακοπή για τους Rangers, αφού το παιχνίδι κυπέλλου με την  Fraserburgh στα Highlands αναβλήθηκε. Μετρούν μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος πριν τη διακοπή, με νίκη όμως απόψε ισοβαθμούν με την Aberdeen κι ανεβαίνουν αυτοί στη 2η θέση έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τους Dons.
Δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους οι νεοαποκτηθέντες, Jamie Murphy, Jason Cummings, Russell Martin και Sean Goss. Παραμένουν εκτός μάχης οι τραυματίες Bruno Alves, Graham Dorrans, Ryan Jack, Jordan Rossiter, Ross McCrorie, Kenny Miller και Lee Wallace, επέστρεψαν όμως οι Andy Halliday και Michael O'Halloran αφού έληξαν οι δανεισμοί τους κι αναμένεται να είναι στην αποστολή του Graeme Murty.
Οι Rangers έχουν πετύχει 12 γκολ στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους με την Aberdeen.
Oι Dons διέλυσαν 4-1 την πρωτοπόρο της Championship, St Mirren στο κύπελλο κι έχουν άριστη ψυχολογία, στο πρωτάθλημα δεν έχουν δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους.
Δεν θα έχουν στην αποστολή τον -δανεικό από τη  Manchester City- μέσο Chidi Nwakali, πιθανότατα θα παίξει το Σάββατο. Επιστρέφει ο Scott McKenna που εξέτισε την ποινή του, διαθέσιμος και ο Ryan Christie, όπως και ο Kenny McLean που υπέγραψε στη Norwich City, αλλά παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός στους Dons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.