Ενώθηκαν για τον Shaun Woodburn οι οπαδοί των Hearts και Hibs

Οι οπαδοί της Hearts και της Hibernian ενώθηκαν σε ενός λεπτού χειροκρότημα στο 30’, στο χθεσινό ντέρμπι κυπέλλου στο Tynecastle, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0. Έδειξαν έτσι την συμπαράσταση τους στην οικογένεια του Shaun Woodburn, που σκοτώθηκε σε ηλικία 30 ετών (γι αυτό κι η κίνηση συμπαράσταση στο 30’) την Πρωτοχρονιά του περασμένου έτους από έναν 16χρονο. Ο 16χρονος καταδικάστηκε σε 4ετή φυλάκιση τον Νοέμβριο, απόφαση που προκάλεσε αγανάκτηση κι έντονες διαμαρτυρίες. Παρότι οπαδός των Hibs ο
Shaun Woodburn, πατέρας ενός παιδιού, ήταν ενας οπαδός της Hearts, ο 47χρονος Neil Reid, που παρότρυνε τους οπαδούς των δύο ομάδων να κάνουν αυτή την κίνηση.
«Θέλουμε να ενώσουμε όσο περισσότερους οπαδούς των Hearts και Hibs για να δείξουν την στήριξη τους στην οικογένεια του Shaun. Είναι ντέρμπι το ματς, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δείξουμε ενωμένοι, θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε αυτό εκείνη τη νύχτα» είχε δηλώσει ο Neil Reid κι είδε ότι το αίτημα του βρήκε χθες ανταπόκριση. Οι οπαδοί, η πόλη του Εδιμβούργου, όλοι δείχνουν ενωμένοι σε μια άδικη δικαστική απόφαση, ενισχύοντας την καμπάνια για τον Shaun και την οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.