To Dubai θα ωφελήσει ξανά τη Celtic

H Celtic είναι απο χθες στο Dubai, κάνοντας, όπως και πέρυσι εκεί, τη μίνι προετοιμασία της στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής, κι ο αρχηγός της, Scott Brown, πιστεύει ότι και αυτή τη φορά η ομάδα του θα γυρίσει φρέσκια και ανανεωμένη.
«Η χειμερινή διακοπή κάνει καλό, έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας» δήλωσε ο αρχηγός των Bhoys που έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο Dubai.
«Είναι πολύ καλό που ερχόμαστε εδώ στον ήλιο και προπονούμαστε, αντί για συνεχή βροχή και τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν τώρα στη Lennoxtown (σ.σ. το προπονητικό κέντρο της Celticσημείωσε ο Brown μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Celtic.
Οι τριπλούχοι Σκωτίας έδωσαν 9 ματς τον Δεκέμβριο και κατάφεραν να συνεχίσουν στην Ευρώπη αλλά και να οδηγούν με άνεση την κούρσα του πρωταθλήματος.
«Αυτό θέλαμε από την αρχή των ομίλων του Champions League και το καταφέραμε. Μόλις γυρίσουμε θα θέσουμε νέους στόχους, θα δούμε τι θέλουμε να πετύχουμε και πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε» κατέληξε ο αρχηγός της Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.