Άνοιξε τα «δώρα» η Well, 2-0 την County

Mε αυτογκόλ του Harry Souttar στο 43’ κι ένα γκολ του Curtis Main στο 46’ η Motherwell νίκησε 2-0 τη Ross County που παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας.
Μετά από 8 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (η επικράτηση επί της Hamilton το Σάββατο ήταν για το κύπελλο) η Motherwell εκμεταλλεύθηκε τα τραγικά λάθη της Ross County κι επικράτησε 2-0.
Ο Chris Cadden ξεκίνησε τελικά για τους γηπεδούχους όπως και ο νεοποκτηθείς Tom Aldred, ενώ ο Owen Coyle έκανε μόλις μια αλλαγή στην εδνεκάδα που είχε κατεβάσει στην ήττα από την Kilmarnock το Σάββατο, με τον Marcus Fraser να παίρνει τη θέση του Jamie Lindsay.
Κομβικό σημείο το έκτο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, με τον αρχηγό της ομάδας, Andrew Davies να τραυματίζεται και τον νεοαποκτηθέντα Harry Souttar να παίρνει τη θέση του. Ο 19χρονος Σκωτσέζος είχε έρθει ως δανεικός χθες το βράδυ από τη Stoke κι έμελλε να κάνει ένα καταστροφικό ντεμπούτο. Στο 43’ -κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια- στην προσπάθεια του να διώξει μια σέντρα του Andy Rose έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους οι Staggies έκαναν ένα ακόμα λάθος, με τον αμυντικό Kenny van der Weg να χάνει τη μπάλα από τον Nadir Ciftci, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Owen Coyle να διαμαρτύρεται ότι έγινε φάουλ. Ο Τουρκος φορ έδωσε έτοιμο γκολ στον Curtis Main που έκανε από κοντά το 2-0 στο 46’.
Ο πρώην φορ της Liverpool, David Ngog, μπήκε στο 51’ για την County αλλά το ντεμπούτο του δε στάθηκε αρκετό για τους φιλοξενούμενους. Ήταν ο Ross Draper που έχασε δύο ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς και θα μπορούσαν να δεχτούν κι ένα τρίτο γκολ στο 90’, όταν ο Deimantras Petravicius πέρασε τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο goalkeeper των AAccies, Aaron McCarey, o μπάλα όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα. Η Motherwell επέστρεψε στην πρώτη εξάδα, η Ross County παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας, γνωρίζοντας τρίτη σερί ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

MOTHERWELL: Carson, Cadden, McHugh, Main (MacLean 76), Rose, Dunne, Aldred, Kipré, Campbell, Ciftci (Petravicius 63), Tanner (Hammell 86).
ROSS COUNTY: McCarey, Fraser, Naismith, Routis, Gardyne (Keillor-Dunn 75), Effiong (N'Gog 51), Davies (Souttar 6), Draper, McKay, O'Brien, Van der Weg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.