Aberdeen-Dundee Utd (preview)

Στη 2η θέση η Aberdeen έρχεται από 3 σερί νίκες κι είναι το φαβορί στο New Firm (όπως ονομάστηκε στα μέσα των 80ς η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων).
Οι Dons στοχεύουν στο κύπελλο, είναι οι περσινοί φιναλίστ,  κι αναμένεται να έχουν στη διάθεση τους τον επιθετικό Stevie May που ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρούσε πριν τα Χριστούγεννα. Moναδική απουσία για την Aberdeen o goalkeeper Joe Lewis, που έχει τραυματιστεί στο γόνατο.
Η Dundee Utd μετρά τρία ματς χωρίς νίκη στην Championship και δεν εχει αγωνιστεί από τον προηγούμενο μήνα, μιας και το παιχνίδι της το περασμένο Σάββατο αναβλήθηκε. Οι Tangerines υποχώρησαν στην 3η θέση μετά το χθεσινό 0-0 της Livingston με τη Dunfermline, έχουν όμως ένα ματς λιγότερο από την 3η Livi. Mπορεί να έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο St Mirren αλλά είναι 14 βαθμούς πίσω και τα play-off είναι η ρεαλιστικότερη ελπίδα διεκδίκησης ανόδου. Η είσοδος στα προημιτελικά του κυπέλλου είναι πολύ σημαντική για τη United που έχει καταντήσει ομάδα …Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.