Dumbarton-Greenock Morton (preview)

Tα πανηγύρια καλά κρατούν για τους Sons μετά τη νίκη τoυς το Σάββατο, επί της Ουαλικής The New Saints με 2-1 και την πρόκριση τους στον τελικό του Challenge Cup.
Τώρα όμως προέχει η αναμέτρηση με τη Morton για την Championship. Oι Sons είναι στην προτελευταία θέση, 9 βαθμούς πίσω από τη Falkirk, έχουν όμως 3 ματς λιγότερα. Έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια τους στην Championship κι η ανάγκη νίκης είναι επιτακτική. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Stevie Aitken, δεν θα έχει στη διάθεση του τον full-back, Chris McLaughlin, ούτε τον -καιρό τώρα τραυματία- Grant Gallagher. Διαθέσιμοι οι Liam Dick, Andy Stirling και Kevin Nisbet, αμφίβολοι οι Sam Wardrop και Tom Walsh, εκτός μάχης ο Dougie Hill.
Δύο νίκες και μια ισοπαλία μετρά η Morton στα τελευταία παιχνίδια της στην Championship, είναι στην 4η θέση που οδηγεί στα play-off ανόδου, ένα βαθμό πάνω από τη Dunfermline, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι. Είναι στα προημιτελικά κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τη Celtic, δεν θα έχι όμως στη διάθεση της τους Ross Forbes και Jai Quitongo.  
O Don Robertson θα είναι απόψε ο διαιτητής της αναμέτρησης με βοηθούς τους Willie Conquer και George King.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.