Κυνικοί Gers, 2-0 στο Firhill

Mε δύο εξαιρετικά τελειώματα των  Josh Windass στο 39’ και James Tavernier στο 58’ οι Rangers νίκησαν 2-0 τη μαχητική Partick Thistle και πλησίασαν στους 3 βαθμούς τη 2η Aberdeen.
Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα που είχαν κατεβάσει στο Fir Park, στο 1-1 με τη Motherwell, με τους Blair Spittal, Danny Devine, James Penrice και Conor Sammon να ξεκινούν.
Μόλις μία αλλαγή έκανε ο Graeme Murty στην ενδεκάδα που είχε κατεβάσει στην ήττα με 2-1 από τη Hibernian το Σάββατο, με τον Jason Cummings να παίρνει τη θέση του Alfredo Morelos στην επίθεση. Στον πάγκο ο Kenny Miller που επέστρεψε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στα μέσα Δεκεμβρίου και είχε μείνει από τότε εκτός γηπέδων.
Oι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά κι απείλησαν με τον Conor Sammon όμως ο keeper των Rangers, Wes Foderingham, κατάφερε να αποκρούσει και λίγο αργότερα ο Sammon έφτασε ξανά κοντά στο γκολ για να στείλει αυτή τη φορά τη μπάλα άουτ. Οι Jags είχαν την υπεροχή και πίεζαν, όμως ήταν οι Rangers που άνοιξαν το σκορ με έναν εξαιρετικό συνδυασμό των Jason Cummings και Daniel Candeias. Ο Πορτογάλος έβγαλε σέντρα για να τελειώσει ιδανικά τη φάση ο Josh Windass κάνει το 0-1 στο 39’.
Η Thistle άγγιξε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως ο Conor Sammon έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, σε μια φάση που οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς.
Δεν ήταν η βραδιά των Jags, o keeper τους, Tomas Cerny σταμάτησε ένα σουτ του James Tavernier στο 53’, όμως στο 59’ ο μπακ των Rangers έκανε το 0-2 μετά από γύρισμα του Josh Windass. Ακόμα ένας εξαιρετικός συνδυασμός των φιλοξενούμενων που σφράγισαν τη νίκη τους με το δεύτερο γκολ, αφού στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ξεθύμαναν. Το τελευταίο ημίωρο κύλισε εύκολα για τους Rangers που πλησίασαν στους 3 βαθμούς τη 2η Aberdeen.
Η Partick Thistle παρέμεινε στους 4 βαθμούς πάνω από την ουραγό Ross County, την περιμένει η αναμέτρηση κυπέλλου με τη Celtic το Σάββατο και τρία κρίσιμα ματς στο πρωτάθλημα στη συνέχεια, με Dundee, Hamilton και Ross County, που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της στην κατηγορία.
PARTICK THISTLE: Cerny, McGinn, Cargill, Devine, Penrice (Dumbuya 88), Osman, Woods, Spittal (Erskine 51), Edwards, Storey, Sammon (Doolan 72).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Bates, Martin, John (Halliday 45), Holt, Goss, Candeias (Docherty 86), Windass, Murphy, Cummings (Morelos 81).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.