Άξιοι Steelmen, 2-0 τη St Johnstone

Tα γκολ των Allan Campbell  στο 64’ και Curtis Main στο 70’ έδωσαν μια δίκαια νίκη στη Motherwell με 2-0 επί της St Johnstone.
Steelmen είχαν δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 1-1 με την Partick Thistle το περασμένο Σάββατο, με τους Richard Tait και Andy Rose να παίρνουν τις θέσεις των Stephen Hendrie και Craig Tanner.
Τρείς αλλαγές για τη St Johnstone, με τον μέσο David Wotherspoon, να έχει αποβληθεί στο 1-0 από τη Hearts στο Tynecastle και τους Matty Willock και Denny Johnstone να κάθονται στον πάγκο. Οι Blair Alston, Stefan Scougall και Steven MacLean ξεκίνησαν στις θέσεις τους κι ήταν οι Saints που είχαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς με το σουτ του Stefan Scougall να εξουδετερώνει ο keeper των γηπεδούχων, Trevor Carson.
Η συνέχεια ανήκε στους Steelmen με τον Curtis Main να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους.
Κυρίαρχη στην επανάληψη η Motherwell άνοιξε το σκορ στο 64’ με τον Allan Campbell κι έκανε το 2-0 με τον Main στο 70’. Οι Steelmen μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ όμως ο keeper των Saints, Alan Mannus σταμάτησε τους Campbell και Gael Bigirimana, με το τελικό σκορ να κολακεύει τη St Johnstone που έφτασε τα 6 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
MOTHERWELL: Carson, Kipre, Aldred, Dunne, Cadden, Campbell (Bigirimana 85), McHugh, Tait, Rose, Ciftci (Tanner 67), Main (Petravicius 80).
ST JOHNSTONE: Mannus, Shaughnessy, Anderson, Kerr, Foster (Watson 73), Scougall (Willock 20), Davidson, Alston, Tanser, MacLean (Johnstone 66), Kane.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.