Hamilton-Rangers (preview)

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Hamilton που βρίσκεται στην προτελευταία θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό Ross County, έχοντας όμως και τρία ματς λιγότερα. Οι νεοαποκτηθέντες Kenny van der Weg και Ross Jenkins αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους, ενώ επιστρέφει ο David Templeton που εξέτισε την ποινή του και οι Rakish Bingham και Dougie Imrie που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Ο Ali Crawford επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος ενώ παραμένει εκτός μάχης ο Darian MacKinnon.
H Hamilton νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premiership τους Rangers τον περασμένο Νοέμβριο, 2-0 μέσα στο Ibrox.
Oι Rangers έχουν κερδίσει και στις 7 επισκέψεις τους στην έδρα της Hamilton στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 14 γκολ, ενώ έχουν δεχτεί μόνο 4. Με νίκη ανεβαίνουν στη 2η θέση, αφού θα ισοβαθμήσουν με την Aberdeen (που έχασε 2-0 χθες από τη Hibernian) έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τους Dons. O μέσος Jason Holt είναι τιμωρημένος και θα λείψει από τους Gers, διαθέσιμος ο  Bruno Alves, ο Lee Wallace επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, παραμένουν εκτός μάχης οι Graham Dorrans, Ryan Jack, Ross McCrorie και Jordan Rossiter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.