Τελικός για Inverness, 3-2 τους Crusaders

Η Inverness επικράτησε 3-2 σε έναν δραματικό ημιτελικό με δύο κόκκινες, των Crusaders από τη Βόρειο Ιρλανδία και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Challenge Cup, όπου την περιμένει η Dumbarton.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους Highlanders που άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό με τον George Oakley κι έκαναν το 2-0 στο 13’ με κεφαλιά του Joe Chalmers. Ο Jake Mulraney έκανε το 3-0 στο 44’ και το τέλος του ημιχρόνου έδειχνε ότι το δεύτερο μέρος θα ήταν τυπική διαδικασία. Κάθε άλλο, οι Crudasers μπήκαν πολύ δυνατά και μείωσαν στο 57’ με τον Paul Heatley. Στο 63’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του κι ο Heatley σκόραρε ξανά στο 79’ κάνοντας δραματικά τα τελευταία λεπτά.
Στο 85’ οι Crusaders άγγιξαν την ισοφάριση με τον Darren Murray όμως ο goalkeeper των γηπεδούχων, Ridgers, απέκρουσε εντυπωσιακά κι η Inverness είχε μετά δοκάρι με τον Oakley, για να κερδίσει πέναλτι στο 88’ όταν ο Declan Caddell φάνηκε να μαρκάρει αντικανονικά τον Liam Polworth στην περιοχή. Έξαλλος ο Caddell τα …έχωσε στον διαιτητή και αποβλήθηκε, ενώ στη συνέχεια ο Iain Vigurs έστειλε το πέναλτι άουτ.
Οι Crusaders δεν είχαν χρόνο για ακόμα μια επίθεση οι Highlanders κράτησαν μέχρι το τέλος και θα διεκδικήσουν το Challenge στον τελικό κόντρα στη Dumbarton, που έχει ορισθεί να γίνει το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου.
INVERNESS CT: Ridgers, Chalmers, Warren, Polworth, Vigurs, Oakley, Mulraney (Elbouzedi 78), Calder, Bell (Seedorf 68), McKay, Donaldson.
CRUSADERS: Jensen, Burns, Beverland, Coates, Murray, Caddell, Forsythe (Owens 45), McClean, Snoddy (Lowry 76), Glackin (Whyte 45), Heatley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.