«Kαθάρισαν» γρήγορα οι Dons, 4-2 την County

Mε 3 γκολ σε 6 λεπτά στο πρώτο μέρος η Aberdeen προηγήθηκε 3-0, για να επικρατήσει τελικά με 4-2 στο Dingwall της Ross County.
Kι όμως, ήταν οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν καλύτερα με τον Chris Eagles να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ και τον Harry Souttar να πιάνει μια κεφαλιά που απέκρουσε δύσκολα ο Danny Rogers.
Η Aberdeen όμως βρήκε πρώτη δίχτυα όταν τον σουτ του Kenny McLean άλλαξε πορεία στο 28’ και το 0-2 έγινε 4 λεπτά αργότερα. Ο Ryan Christie κέρδισε πέναλτι από τον Tim Chow και το εκτέλεσε εύστοχα ο Adam Rooney. Στο 34’ ο Rooney πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Δεύτερο προσωπικό γκολ και για τον McLean στο 64’ μετά από γκάφα του goalkeeper ,Scott Fox, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.  Ο Alex Schalk μπήκε στο 72’ κι έσωσε τα προσχήματα για τη Ross County πετυχαίνονταςδύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά (στο 77’ και το 82’).
Το τελικό 2-4 όμως διατηρεί τους Staggies στο βυθό της βαθμολογίας, με τις Partick Thistle και Hamilton που είναι από πάνω της να έχουν ένα και δύο ματς αντίστοιχα στο χέρι. 13 ματς χωρίς νίκη για την ομάδα του Owen Coyle που ούτε το ντεμπούτο του Liam Fontaine, την έσωσε. Η Aberdeen επέστρεψε στη 2η θέση έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω από τους Rangers που έπαιρναν μια άνετη πρόκριση στο κύπελλο με 3-0 επί της ερασιτεχνικής Fraserburgh.

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Naismith, Souttar, Chow, Curran, Effiong (Dow 46) Draper (Shalk 72), Fontaine, Eagles (Gardyne 46), Kellor-Dunn.
ABERDEEN: Rogers, Logan, Shinnie, Considine, McLean, Rooney, Mackay-Steven (Stewart 68), Arnason, McGinn (Wright 67), McKenna, Christie (O’Connor 89).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.