2-1 οι Hibs τη Motherwell, με γκολ του Kamberi στο ντεμπούτο του

Οι Florian Kamberi Brandon Barker πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με τη Hibernian βοηθώντας τη να επικρατήσει 2-1 της Motherwell.
Πολύ καλoί οι Hobs κυριάρχησαν στο πρώτο ημίωρο κι είχαν και δοκάρι με κεφαλιά του Paul Hanlon σε σέντρα του John McGinn.
Το σκορ άνοιξε ο Florian Kamberi στο 28’ με ένα δυνατό σουτ που έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Γκολ στο ντεμπούτο του ο νεαρός Ελβετός που είχε υπογράψει το πρωί της ίδιας μέρας.
Στο 47’ ο Martin Boyle έκανε την κούρσα και γύρισε στο Brandon Βarker που έκανε το 2-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς στο ξεκίνημα του ημιχρόνου.
Οι Steelmen κατάφεραν να μειώσουν 12 λεπτά πριν το τέλος με τον Curtis Main κάνοντας τα τελευταία λεπτά δραματικά όμως οι Hibs κράτησαν τη νίκη κι άφησαν 7 βαθμούς πίσω τους την 5η Hearts. H Μοtherwell έμεινε στην 6η θέση γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στα 4 τελευταία ματς.

HIBERNIAN: Marciano, Hanlon, McGinn, Slivka (Bartley 46’), McGeouch, Stevenson, Boyle, Barker (Porteous 79’), Kamberi, McGregor (Rherras 58’), Ambrose.
MOTHERWELL: Carson, Tait, Grimshaw (Cadden 60’), McHugh (Ciftci 74’), Main, Rose (Bigrimana 60’), Dunne, Aldred, Kipre, Campbell, Tanner. Substitutes not used: Griffiths, Handrie, Hartley, Petravicius.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.