Kilmarnock-Hibernian (preview)


Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, μιας και οι δύο μετρούν από 17 βαθμούς στα 8 τελευταία παιχνίδια τους.  
Η Killie μετρά μόλις μία ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια της, με τον 34χρονο επιθετικό, Kris Boyd, να μετρά 7 γκολ στα 7 τελευταία ματς της ομάδας του, 8 γκολ στα 9 τελευταία παιχνίδια. Aπό τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Kilmarnock ( 7 σερί στην έδρα της) και θα έχει στη διάθεση της τον Aaron Tshibola, όχι όμως και τον αμυντικό Gordon Greer που είναι τραυματίας Επιστρέφει ο Gary Dicker που εξέτισε την ποινή του, παραμένουν εκτός μάχης οι Alan Power και Stevie Smith. Η παράδοση πάντως είναι κόντρα στην Kilmarnock που έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στους Hibs, χάνοντας τα 5 από αυτά.
Η Hibernian είναι αήττητη στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στο Rugby Park, τελευταία της ήττα εκεί ήταν τον Αύγουστο του 2011.
Η ομάδα του Neil Lennon έρχεται από 3 σερί νίκες κι απέχει 5 βαθμούς από Rangers και Aberdeen. O Steven Whittaker δεν είναι ακόμα έτοιμος, παραμένουν εκτός μάχης οι David Gray και Brandon Barker για τους Hibs, που μετρούν μόλις δύο νίκες στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Hibernian και Kilmarnock έχουν από 8 ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα, μόνο η Hearts έχει περισσότερες (11).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.