Rangers-Hearts (preview)


Οι Rangers έρχονται από 3 σερί νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Hibernian κέρδισαν τρία εκτός έδρας ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με νίκη πλησιάζουν στους 6 βαθμούς την πρωτοπόρο Celtic που παίζει αύριο στην έδρας της –ισόβαθμης με τους Gers- Aberdeen.Eπιστρέφει ο μέσος Jason Holt που εξέτισε την ποινή του ενώ διαθέσιμος είναι και ο Πορτογάλος αμυντικός,
Bruno Alves, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Lee Wallace έχει επίσης αποθεραπευθεί αλλά είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, παραμένουν εκτός μάχης οι Graham Dorrans, Ryan Jack και Ross McCrorie.
Οι Gers έχουν χάσει μόλις μία από τις 20 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τη Hearts στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τις 14 από αυτές,φέτος όμως έχουν κερδίσει μόλις τα 6 από τα 13 ματς που έδωσαν στην έδρα τους στο πρωτάθλημα.
Η Hearts μετρά μόλις μία ήττα στα 16 τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει κρατήσει 8 φορές απαραβίαστη την εστία της στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Steven Naismith έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει, παραμένουν εκτός μάχης οι Arnaud Djoum, Jamie Brandon, Rory Currie και Malaury Martin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.