Livi και Pars χωρίς σκορ

Η Livingston παραχώρησε 0-0 στη Dunfermline Athletic σε ένα ματς που βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 69’ μετά την αποβολή του Jordan Thompson.
Η Livi είχε καλές στιγμές και μια μεγαλη ευκαιρία στο σουτ του Nicky Cadden, με τον goalkeeper Lee Robinson της Dunfermline να δυσκολεύεται αρκετά.
Η αποβολή του Thompson στο 69, για σκληρό φάουλ στον Andy Ryan, άλλαξε τα δεδομένα κι οι Pars είχαν ευκαιρίες με τους Declan McManus, Nicky Clark και James Craigen, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης.
Η Livingston ανέβηκε στη 2η θέση με την ισοπαλία, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη της, Dundee United, με τη Dunfermline να παραμένει 6 βαθμούς πίσω της, αλλά να μπαίνει στην τετράδα, έχοντας με τη σειρά της καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη της Greenock Morton.

LIVINGSTON: Alexander, Lithgow, Halkett, Gallagher, Thompson, Pittman, Byrne(Boyd 26), De Vita, Cadden, Miller (McMillan 72), Hardie (Robinson 82).
DUNFERMLINE: Robinson, Williamson, Talbot, M’voto, Ashcroft, Craigen, Beadling, Vincent, Ryan (Armstrong 72), McManus, Clark.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.