Mε hat-trick του Windass οι Gers, 3-0 την Fraserburgh

Ο Josh Windass έκανε hat-trick κι οι Rangers νίκησαν εύκολα την ερασιτεχνική Fraserburgh από τη Highland League και προκρίθηκαν στο πέμπτο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας
Κατάμεστο το γηπεδάκι της Fraserburgh, με τους υπεύθυνους της ομάδας να κάνουν έλεγχο για πλαστά εισιτήρια από τους φιλοξενούμενους οπαδούς, μιας κι ενώ έκλεισαν οι θύρες κόσμος που είχε εισιτήρια είχε μείνει απέξω.
Ο Josh Windass άνοιξε το σκορ ατο 15’, με πέναλτι που κέρδισε ο Jason Holt από το μαρκάρισμα του Ryan Cowie. Οι γηπεούχοι από τα Highlands προσπάθησαν όσο μπορούσαν κι είναι προς τιμήν τους ότι δεν κλείστηκαν, και προσπάθησαν να επιτεθούν από νωρίς έχοντας κι ένα δυνατό άνεμο με το μέρος τους. Ο Windass πέτυχε ακόμα δύο γκολ (στο και το 67’) σε μια εύκολη βραδιά για τους Rangers, με τη Fraserburgh να τελιώνει το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Graham Johnstone για φάουλ στον Joe Dodoo.
Οι Rangers θα αντιμετωπίσουν την Ayr United στο Somerset Park στον επόμενο γύρο.

FRASERBURGH: Tait, Dickson, Hay, R Cowie, Christie (Campbell, 68), D Cowie, Beagrie, West (Rae, 68), Harris ( Johnston, 83) Young, Davidson.
RANGERS: Alnwick, Hodson, Cardoso, Bates, John, Holt, Halliday, Kranjcar, Windass (Herrera, 70), Candeias (Murphy, 78), Cummings (Dodoo, 70).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.