McInnes: «Δύο λεπτά τρέλλας μας κόστισαν το ματς»


Η Aberdeen έχασε 2-0 από τη Celtic στην έδρα της κι ο προπονητής της, Derek McInnes, είχε κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας του.
«Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό για μας, η Celtic ήταν κυνική, δεν θυμάμαι να έχει πολλές ευκαιρίες» δήλωσε ο τεχνικός της Aberdeen και συνέχισε: «Σε πολλά σημεία τα πήγαμε όπως ήθελα, αφήσαμε χώρο σε συγκεκριμένες περιοχές κι απειλούσαμε με αντεπιθέσεις. Τους είχαμε εκεί που θέλαμε στο β’ ημίχρονο, είχαμε πολλές φάσεις στην εστία τους κι ένοιωσα ότι κάτι θα κάναμε, όμως δύο λεπτά τρέλλας μας κόστισαν το ματς. Από δικό μας στημένο δεχόμαστε δεύτερο γκολ και μετά αποβάλλεται ο Sam
H Αberdeen είναι η μόνη ομάδα, μαζί με τη Ross County, που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό από Celtic και Rangers, ο McInnes όμως ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του σημειώνοντας: «Δείξαμε ότι είμαστε κανονική ομάδα, πολύ συχνά στα μεγάλα ματς στηριζόμαστε σε συγκεκριμένους παίκτες, τώρα δουλέψαμε σκληρά ο ένας για τον άλλο. Κάναμε λάθη, πέρα από αυτό όμως σταθήκαμε πολύ καλά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.