Ross County-Hearts (preview)

Στο βυθό της βαθμολογίας η Ross County Country σταμάτησε το αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-1 στο Dundee, έχει όμως να κερδίσει δύο σερί ματς στο πρωτάθλημα από το τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Tim Chow είναι τιμωρημένος, ο Sean Kelly παραμένει εκτός μάχης και οι Greg Tansey, Andrew Davies και Jamie Lindsay δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Oewn Coyl που αντιμετωπίζει κάθε ματς σαν τελικό. Οι Staggies είναι 3 βαθμούς πίσω από την προτελευταία Hamilton, έχουν όμως δώσει δύο παιχνίδια περισσότερα.
Η παράδοση είναι εναντίον των Staggies που έχουν κερδίσει μόλις μία από τις 13 τελευταίες αναμετρήσεις τους με την ομάδα του Εδιμβούργου, με τη Hearts να έχει χάσει μόλις στη μία από τις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της County.
Oι Jampos έχουν κερδίσει στις 4 από τις 5 τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της County, δεν θα έχουν όμως στη διάθεση τους τον full-back, Jamie Brandon που θα εγχειριστεί στο γόνατο, ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι Rory Currie και Malaury Martin.
Αμφίβολος ο Steven Naismith για τη Hearts, ο Harry Cochrane επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο Don Cowie όμως είναι διαθέσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.