Partick Thistle-Dundee (preview)

«Εξάποντο» παραμονής καθώς ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με την Partick Thistle να αποκλείεται από το κύπελλο το Σάββατο χάνοντας 3-2 στο Celtic Park, ενώ είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. O αμυντικός Paul McGinn είναι τιμωρημένος και θα λείψει από τους Jags, επιστρέφει ο εξτρεμ Steven Lawless που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Christie Elliott. Η Partick Thistle μπορεί να έχασε το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη Dundee, έχει κερδίσει όμως τις 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία.
Η Dundee έρχεται από δύο σερί ήττες, 3 στα 4 τελευταία παιχνίδια της, με τελευταία αυτή με 3-2 από την Kilmarnock παρότι κέρδισε 2-1 κι είχε παίκτη παραπάνω. Η ήττα αυτή έκανε έξαλλο τον τεχνικό της, Neil McCann, που τη χαρακτήρισε «αντιεπαγγελματική» και «εγκληματική.»
Αμφίβολος ο αμυντικός, Genseric Kusunga, ο McCann ευελπιστεί ότι θα τον έχει στη διάθεση του, ενώ υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει και ο Josh Meekings, παραμένουν όμως εκτός μάχης οι Julen Etxabeguren, Marcus Haber και Matt Henvey.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.