Xωρίς άμυνες, Accies-Gers 3-5

Σε ένα απίστευτο ματς με 6 γκολ στα πρώτα 33 λεπτά oι Rangers νίκησαν 5-3 τη Hamilton κι ανέβηκαν στη 2η θέση, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη τους Aberdeen. Hat-trick για τον Josh Windass σε ένα ματς που οι άμυνες απουσίααζαν και οι Accies έφτασαν τις 4 σερί ήττες.

O τεχνικός των Rangers, Graeme Murty, έκανε μόνο μία αλλαγή στην ομάδα που ξεκίνησε στο 6-1 επί της Ayr United στο κύπελλο Σκωτίας, με τον Alfredo Morelos να παίρνει τη θέση του Jason Cuimmings στο βασικό σχήμα. Στα χαφ ο Greg Docherty επέστρεψε ως αντίπαλος στο SuperSeal μετά τη μεταγραφή του στους, Gers.
Με δύο Έλληνες στην άμυνα οι Accies, τους Γιώργο Σαρρή και Γιάννη Σκόνδρα κι έναν τρίτο μπροστά, τον Μάριο Όγκμποε (που έχει και την Ελληνική υπηκοότητα) και τους νεοαποκτηθέντες Kenny van der Weg και Ross Jenkins να κάνουν το ντεμπούτο τους, είχαν στο βασικό σχήμα και τον πρώην παίκτη των Gers, David Templeton, που εξέτισε την ποινή του.

O χορός των γκολ άρχισε στο 5’ με τον Darren Lyon να κάνει το 1-0 με πλασέ μέσα στην περιοχή. Μόλις το δεύτερο γκολ του φέτος και τα δύο κόντρα στους Rangers μιας κι είχε σκοράρει και στο Ibrox.
Mετά από σέντρα του Greg Docherty ο Alfredo Morelos έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι για τους Gers στο 9’, για να έρθει η ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα με τον Jamie Murphy. Προβάδισμα στο 19’ για τους φιλοξενούμενους με τραγικό λάθος του goalkeeper των γηπεδούχων, Gary Woods, που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια στο σουτ του Josh Windass .
Στο 22’ οι Accies έφεραν το ματς στο ίσα με τον David Templetonνα πιάνει σουτ έξω από την περιοχή, σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Με τις άμυνες να λείπουν, οι Rangers πήραν ξανά το προβάδισμα στο 26’, αυτή τη φορά ο keeper των Accies, Gary Woods, κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Morelos, όμως ο Κολομβιανός πήρε το …rebound κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 33’ ήταν η σειρά του Josh Windass να σκοράρει ξανά κάνοντας το 2-4. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν ένα πέναλτι στο 41’ όταν ο Declan John έσπρωξε τον Μάριο Όγκμποε στην περιοχή, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο και το ημίχρονο έκλεισε με μια απόκρουση του Woods σε εκτέλεση φάουλ του Sean Goss, για να σταματήσει και τον Alfredo Morelos στη συνέχεια αφού ο Κολομβιανός πήρε πάλι ένα …rebound.
Ο Greg Docherty παραλίγο να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του όμως το δοκάρι έσωσε στο 60’ τους Accies.
Στο 72’ δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί, με τον Morelos να βγάζει τη σέντρα, την άμυνα να αδρανεί ξανά και τον Windass να κάνει hat-trick. 2-5 όμως το σκορ δεν έκλεισε εκεί. Η Hamilton συνέχισε να βγαίνει μπροστά κι ο Ferguson, μπήκε στην περιοχή κι έπιασε το σουτ που έστειλε τη μπάλα στο χέρι του Russell Martin που έκανε τάκλιν. Ο διαιτητής, Bobby Madden, καταλόγισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Duggie Imrie στο 88’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.

HAMILTON: Woods, Σαρρής, McMann, Tomas, Σκόνδρας, Lyon, Jenkins, Ferguson, Van der Weg (Imrie 69), Templerton (Bingham 69), Όγκμποε (Rojano 79).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Bates, Martin, John, Goss (Halliday 86), Docherty, Candeias, Windass (Miller 79), Murphy, Morelos (Cummings 79).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.