Στο +14 η St Mirren, 5-0 τηDumbarton

Αγκαλιά με τον τίτλο της Championship η St Mirren που διέσυρε με 5-0 την ουραγό Dumbarton. Δύο γκολ πέτυχε ο Lewis Morgan (στο 13’ και το 85) κι από ένα οι Cameron Smith στο 32’, Daniel Mullen στο 49’  και Gavin Reilly στο 70’, για τους Buddies που είναι 14 βαθμούς μπροστά από τη 2η Livingston.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο -δανεικός από τη Celtic- Lewis Morgan που πέτυχε δύο γκολ και έφτιαξε ένα άλλο, με την ομάδα του να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Morgan άνοιξε το σκορ στο 13’ με σουτ έξω από την περιοχή, για να γίνει το 2-0 στο 32’ από τον Cameron Smith. 3-0 στο 49’ με κεφαλιά του Daniel Mullen από σέντρα του Lewis Morgan, για να γίνει στο 70’ το 4-0 από τον Gavin Reilly που έφτασε τα 22 γκολ τη σεζόν που διανύουμε. Το σκορ έκλεισε στο 85’ αυτός που το άνοιξε, ο Lewis Morgan, φτάνοντας τα 15 γκολ αυτή τη σεζόν.
Η μεγαλύτερη νίκη της St Mirren αυτή τη σεζόν στην Championship, με την ομάδα του Jack Ross να θέλει μόλις 8 βαθμούς στα 7 ματς που απομένουν για να πάρει τον τίτλο και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2015.  
Δύσκολη συνέχεια για τους Sons, που δεν περίμεναν να πάρουν κάτι από το ματς, ήταν πάντως αυτοί που είχαν κερδίσει στο Paisley τον Δεκέμβριο στη μεγαλύτερη έκπληξη στην Championship. Έκπληξη πια θα είναι να αποφύγουν την προτελευταία θέση και τα play-off παραμονής.
ST MIRREN: Samson, McGinn, MacKenzie, Magennis (McShane 78), Morgan, C.Smith, Flynn, Davis, L Smith, Mullen (Reilly 67), Eckersley (Δημητρίου 60).
DUMBARTON: S.Gallacher, Smith, Dowie, Carswell, Hutton, Φροξυλιάς (Walsh 62), Dick, Nisbet (C.Gallagher 55), Stirling, Burt (D Wilson 71), Barr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.