Mε Doran oι Highlanders, 1-0 τη Dundee Utd

Με γκολ του Aaron Doran στο 44’ η Inverness νίκησε 1-0 τη Dundee United, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και αύξησε την πίεση στους Tangerines που έφτασαν τα 4 ματς χωρίς νίκη και παρέμειναν στην 4η θέση της Championship.
Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι, είχαν ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Challenge Cup και την ανέβασαν ακόμα περισσότερο όταν άνοιξαν το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Aaron Doran πήρε την πάσα του George Oakley και την πέρασε πάνω από τον keeper, Harry Lewis, κάνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Η Dundee United έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Scott McDonald στο δεύτερο μέρος, ωστόσο μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα γκολ στο πρώτο μέρος με τον George Oakley να έχει δύο ευκαιρίες κι άλλη μία στο β’ μέρος με τον MacKay να νικέται από τον keeper των φιλοξενούμενων.
Ακόμα μία αποτυχία για τη Dundee United, που παραμένει ένα βαθμό πίσω από την 3η Greenock Morton. Ικανοποίηση για τους Highlanders που δύσκολα θα προλάβουν τα play-off ανόδου, φαίνεται όμως να αποφεύγουν αυτά της παραμονής.
INVERNESS CT: Ridgers, Tremarco, Warren, Polworth, Austin (Mackay 61), Doran, Vigurs, Oakley, McKay, Donaldson, Trafford (Chalmers 82).
DUNDEE UNITED: Lewis, Murdoch, McDonald, Mikkelsen (Smith 46), Fraser (Lyng 60), Stanton (King 81), Edjenguele, Flood, Robson, Ralston, Mohsni. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.