Στην 4η θέση στοχεύει η Killie

O επιθετικός της Kilmarnock, Kris Boyd, δήλωσε ότι η ομάδα του στοχεύει πια στην 4η θέση. Τρεις αγωνιστικές πριν το διαχωρισμό της κατηγορίας σε εξάδες η Killie έχει εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη εξάδα (οι πρώτες 6 ομάδες παίζουν μεταξύ τους για Ευρώπη κι οι υπόλοιπες 6 για παραμονή κουβαλώντας τη βαθμολογία που ήδη έχουν), είναι στην 5η θέση, 6 βαθμο΄θα πίσω από την 4η Hibernian.
«Tώρα που είμαστε στην 5η θεση, σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε την 4η θέση» δήλωσε ο 34χρονος Boyd συμπληρώντας: «Eίμαστε 4 βαθμούς μπροστά από τη Hearts με ένα ματς στο χέρι, η 5η θέση είναι απίστευτο κατόρθωμα για μας, δεν θέλουμε να τελειώσει η σεζόν, θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τους Hibs
Η Kilmarnock θα τερματίσει για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11 στην πρώτη εξάδα κι αυτό οφείλεται φυσικά στον ερχομό του Steve Clarke στην τεχνική ηγεσία.
Η Κillie έχει πια και αυτοπεποίθηση ήδη έχει κάνει την υπέρβαση και δεν έχει άγχος, με τον Boyd να σημειώνει: «Οι Hibs έχουν μια καλή, πολύ καλή ομάδα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, έχουμε τρία ματς πριν τις εξάδες, δύο με τη Hamilton κι ένα με την Partick Thistle και μπορούμε να τα κερδίσουμε. Όταν κοιτάς την πρώτη εξάδα, όπως είναι τώρα, βλέπεις 5 ομάδες που πρέπει να είναι εκεί βάσει μεγέθος και των χρημάτων που έχουν ξοδέψει, υπήρεχ λοιπόν μια ακόμα θέση για διεκδίκηση και το να την έχει πάρει η Kilmarnock είναι τεράστια επιτυχία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.