Queens για τετράδα, 3-2 στο Tannadice

H Queen of the South προηγήθηκε 2-0 στο Tannadice για να επικρατήσει τελικά με 3-2 και να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την 4η Greencok Morton.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Joseph Thomson, μετά από πάσα του Lyndon Dykes. Ο Dykes κέρδισε πέναλτι στο 40’ από τον Mark Durnan. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Kyle Jacobs ένα λεπτό αργότερα κι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-0.
H Dundee United μπήκε στο ματς στο 57’ με τον Mark Durnan να εξιλεώνεται για το πέναλτι που έκανε μειώνοντας σε 1-2. Ο Scott McDonald έφερε στο 68’ το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους, όμως ο Joseph Thomson σκόραρε ξανά στο 75’ δίνοντας τη μεγάη νίκη στην Queen of the South. Μια νίκη που έφερε την Queens ένα βαθμό πίσω από την 5η Dunfermline και δύο πίσω από την 4η Morton.
Aκόμα μια γκέλα για τη Dundee United που είναι 7 βαθμούς πίσω από τη 2η Livingston έχοντας και δύο ματς στο χέρι. Τώρα όμως και να τα κερδίσει δεν ξεπερνά τη Livi.

DUNDEE UTD: Mehmet, Ralston (Flood 82), Durnan, Edjenguele, Scobbie, Murdoch, Stanton, McMullan (Slater 64), McDonald, King (Smith 66), Mikkelsen.
QUEEN OF THE SOUTH: Leighfield, Rooney (Carmichael 73), Brownlie, Cameron, Marshall, Todd, Jacobs, Rankin, Thomson (Murray 78), Thomas (Fordyce73), Dykes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.