Η «μεγαλύτερη νίκη» της καριέρας του Bain

O Scott Bain έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της Celtic στο 3-2 επί των Rangers χθες στο Ibrox και χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ως τη μεγαλύτερη της καριέρας του.
«Ήταν το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ κι η μεγαλύτερη νίκη που είχα ποτέ στην καριέρα μου» δήλωσε 0 26χρονος goalkeeper, που είχε να αγωνιστεί από τις 28 Οκτωβρίου, αφού ήταν παροπλισμένος στη Dundee, μετά από κόντρα με τον προπονητή του, Neil McCann.
O Bain συνέβαλλε στη νίκη της Celtic, αφού έκανε σημαντικές επεμβάσεις με κορυφαία αυτή απέναντι στον Alfredo Morelos, ενώ τα δύο από τα 3 γκολ της Celtic ξεκίνησαν από αυτόν!
«Xαίρομαι που μπόρεσα να συνεισφέρω στη νίκη, η ατμόσφαιρα ήταν  εντυπωσιακοί οι οπαδοί ήταν φανταστικοί κι ήθελα να απολαύσω αυτή τη στιγμή, στο τέλος» δήλωσε ο Bain που εξήγησε γιατί πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του, εκεί που ήταν η κερκίδα των φιλοξενούμενων: «Συνήθως δεν το κάνω αυτό, αλλά ήταν ειδική περίπτωση, ο τρόπος που πήραμε το ματς, δύο φορές πίσω στο σκορ και με 10 παίκτες.»
Ο Bain έμαθε μερικές ώρες πριν ότι θα έπαιζε στο ντέρμπι, αφού ο Dorus de Vries (o No 2 keeper της Celtic, με τον βασικό Craig Gordon να είναι καιρό τραυματίας) χτύπησε στην προπόνηση κι ο Rodgers δεν ήθελε να ρισκάρει.
«Νομίζω ότι τα πήγα καλά, ξύπνησα στις 6 το πρωί από ένα μύνημα (σ.σ. ώρα Ελλάδος, το ματς ήταν στις 14:00 ώρα Ελλάδος). Ήξερα ότι ο Dorus μπορεί να μην τα κατάφερνε τελικά κι είχα χρόνο να προετοιμαστώ. Είναι ένα παιχνίδι που θα το φέρνω πάντα στη μνήμη μου» κατέληξε ο Bain.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.