«Κάτω τα χέρια από τον Clarke» λέει ο Bowie


O μεγαλομέτοχος της Kilmarnock, Billy Bowie, είναι βέβαιος ότι ο Steve Clarke θα είναι στον πάγκο της ομάδας του και τη νέα σεζόν, παρότι οι φήμες οργιάζουν για ενδιαφέρον των Rangers, ειδικά μετά τη νίκη επί των Gers στο Ibrox.
Ήταν η δεύτερη νίκη επί των Rangers για την Kilmarnock αυτή τη σεζόν που έχει νικήσει και τη Celtic, με τον πρώην τεχνικό των West Brom και Fulham.
Ο Clarke ήρθε τον Οκτώβριο και μεταμόρφωσε την Kilmarnock από υποψήφια υποβιβασμού σε ομάδα της πρώτης εξάδας.
«Yπάρχει μεγάλη φημολογία, αλλά ο Steve έχει υπογράψει για δύομιση χρόνια και από όσο ξέρω θα είναι εδώ και την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο Bowie στη “Record Sport” τονίζοντας: «Κάθε βδομάδα ακούμε ότι κάπου πάει, αυτή τη βδομάδα λένε για τους Rangers, κανείς δεν αναφέρει τη μικρούλα Kilmarnock».
Ο Bowie έχει μεγάλα σχέδια για καινούργιες πρπονητικές εγκαταστάσεις και πιστεύει ότι ο Clarke θα είναι σημαντικός στο χτίσιμο της ομάδας και στο μέλλον.
«Ξέραμε ότι φέρναμε έναν μεγάλο προπονητή, δε νομίζω όμως ότι περίμενε κανείς να έχει τόσο σύντομα τέτοιο αντίκτυπο, στον προημιτελικό με την Aberdeen μαζεύτηκαν 9.000 στο Rugby Park σε μια μια κρύα βραδιά Τρίτης κι είναι απίστευτο ότι εξασφάλισε τόσο σύντομα θέση στην πρώτη εξάδα» σημείωσε ο Bowie τονίζοντας ότι δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση στον τεχνικό του κι ότι η ομάδα κάνει σχέδια για Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.