Θέλουν Clarke «απεγνωσμένα» οι παίκτες της Killie


O εξτρεμ της Kilmarnock, Jordan Jones, δήλωσε ότι οι παίκτες της Killie ζητούν «απεγνωσμένα» την παραμονή του Steve Clarke στον πάγκο τους. O Clarke διαδέχτηκε τον Lee McCulloch τον περασμένο Οκτώβριο, παίρνοντας την Kilmarnock στη 12η θεση και της έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη εξάδα, με το εντυπωσιακό του έργο να τον φέρνει υποψήφιο για την εθνική Σκωτίας -πριν αναλάβει ο Alex McLeish- αλλά και για τον πάγκο των Rangers.
«Είναι πολύτιμος, για μένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα, είναι φανταστικός με όλα τα παιδιά και φανταστικός για όλο το σύλλογο» δήλωσε ο Jones τονίζοντας ότι είναι τέτοια η επίδραση του Clarke αλλά και του βοηθού του, Alex Dyer, που ακόμα και οι παίκτες που είναι εκτός ενδεκάδας συμβάλλουν στην επιτυχία της ομάδας.
«Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που παίρνουμε αλλά και οι εμφανίσεις που κάνουμε εναντίον όλων των μεγάλων ομάδων» δήλωσε ο Jones, με την Killie να έχει κερδίσει ήδη δύο φορές τους Rangers και μία τη Celtic φέτος.
«Aν δεις τις αλλαγές που κάνει, ο προπονητής διαβάζει τέλεια το παιχνίδι, είναι συναρπαστική εποχή να είσαι στην Kilmarnock» κατέληξε ο Jones που μετρά ήδη 4 γκολ και 7 ασίστ αυτή τη σεζόν κι είναι διεθνής με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.