Τα δέοντα με hat-trick του Clark οι Pars, 3-0 τη Brechin

Η Dunfermline νίκησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 την ουραγό Brechin, με τον Nicky Clark να κάνει hat-trick, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό.
O επιθετικός των Pars άνοιξε το σκορ στο 8’ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 9’. Καταιγιστική η Dunfermline έχασε απανωτές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον keeper της Brechin, Graeme Smith, να σταματά στο 12’ τον Lewis Martin και στο 16’ τον Nicky Clark. Η Brechin είχε μια ευκαιρία με τον Willie Dyer να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο έδιωξε ο keeper των Pars, Lee Robinson.
Στο 54΄ο Nicky Clark ολοκλήρωσε το hat-trick του κάνοντας το 3-0 για μια Dunfermline που έχασε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ. Οι Pars πλησίασαν στον πόντο την 4η Greenock Morton, μια Morton που υποδέχεται το Σάββατο τη Brechin κι αν την κερδίσει τότε η ουραγός της Championship θα υποβιβαστεί και μαθηματικά.

BRECHIN CITY: Graeme Smith, Spark (Crighton 24), Euan Smith, Fusco (McLean 74), Dyer, Tapping, Dale, Orsi, Watt (Sinclair 73), Graham, Mackin.

DUNFERMLINE: Robinson, Williamson, Morris, Ashcroft, Martin, Higginbotham, Beadling, Vincent (Aird 72), Craigen, McManus (Armstrong 64), Clark (Ryan 64).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.