Kilmarnock-St Johnstone (preview)


Η Kilmarnock μετρά 7 ματς χωρίς ήττα, έρχεται από το 1-1 στο Pittodrie με την Aberdeen που της εξασφάλισε έναν επαναληπτικό στην έδρα της στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία της, μετά από 3 σερί νίκες και βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, δύο βαθμούς πάνω από τη Motherwell κι αν επικρατήσει απόψε θα ξεπεράσει την 5η Hearts έχοντας κι ένα ματς στο χέρι. Το 2-2 με τη Hibernian σταμάτησε ένα σερί 7 εντός έδρας νικών για την Kilmarnock, που μετρά 8 ματς χωρίς ήττα στην έδρα της, τελευταία φορά που έχασε στο Rugby Park ήταν από την Aberdeen στις 26 Νοεμβρίου.
Ο βετεράνος επιθετικός Kris Boyd είναι σε εξαιρετική κατάσταση για την Killie μετρώντας 11 στα 13 τελευταία παιχνίδια του 13 με την Killie.
Ο αμυντικός Gordon Greer και ο μέσος Youssouf Mulumbu θα λείψουν και από αυτό το ματς για τους γηπεδούχους.
Η St Johnstone μετρά μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της κι αυτή απέναντι στην ουραγό Ross County, αυτή είναι και η μοναδική της νίκη στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Δεν θα έχει στη διάθεση της τον Steven MacLean, μιας κι ο συγκεκριμένος επιθετικός δεν μπορεί να παίξει σε συνθετικές επιφάνειες (όπως είναι το τερέν του Rugby Park) λόγω προβλήματος στο γόνατο. Επιστρέφει ο Scott Tanser που ανέρρωσε, εκτός αποστολής ο αριστερός μπακ Brian Easton που αναρρώνει μετά από εγχείρηση κήλης. Εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν ο αμυντικός, Richard Foster, παραμένουν εκτός μάχης ο αμυντικός Keith Watson, ο μέσος Stefan Scougall και οι επιθετικοί David McMillan και Callum Hendry. Η Stt Johnstone έχει κερδίσει και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Rugby Park, στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων φέτος, έχει κερδίσει με 2-1 αυτή που παίζει εκτός έδρας, εξαιρετική η παράδοση των Saints μετρούν μόλις δύο ήττες σις 12 τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Kilmarnock, κερδίζοντας τις 7 από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.