Laszlo: «Eιλικρινά, θέλω να σκοτώσω τον Mohsni»


Έξαλλος ο τεχνικός της Dundee Utd, Csaba Laszlo, με το ντεμπούτο του Bilel Mohsni, με τους Tangerines να μένουν στο 1-1 με τη Dunfermline.
O Laszlo είναι σε μεγάλη πίεση, καθώς η άνοδος είναι το μόνο ζητούμενο για τη Dundee Utd, που από μεγάλο φαβορί, έχει πέσει στην 4η θέση της Championship. O ερχομός του Bilel Mohsni είχε ως σκοπό την ενίσχυση της άμυνας, όμως το ντεμπούτο του Τυνήσιου αμυντικού κάθε άλλο πραά ικανοποίησε τον προπονητή του.
«Με όλο το σεβασμό στον Mohsni, θέλω να τον σκοτώσω, ειλικρινά θέλω να τον σκοτώσω» δήλωσε ο Laszlo, αναφερόμενος στη φάση του 52’ που η ομάδα του δέχτηκε γκολ, με υπεύθυνο τον Τυνήσιο, σημειώνοντας: «Είναι τόσο εύκολο, δε γίνεται να χάνεις τη φάση και να χαρίζεις γκολ και μετά να σου βγαίνει επιθετικός από πίσω  ξανά και ξανά.»
Το 1-1 έφερε τη Dundee Utd στην 4η θέση, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την πίεση στον Laszlo που συνέχισε: «Με έχει τρελλάνει αυτό, θέλω περισσότερη προσοχή, ειδικά στην άμυνα, δε γίνεται εδώ να παίζεις σαν τον (Diego) Maradona, τον (Lionel) Messi ή τον Cristiano Ronaldo, πρέπει να παίζεις σκληρά κι αυτό θέλω από τον Bilel, θέλω τον παίκτη που ήταν στους Rangers, χωρίς όμως τις κόκκινες και τις γροθιές. Θέλω τον σκληρό Bilel που μιλά, δουλεύει με τους άλλους και καθοδηγεί την άμυνα.»
Η Dundee Utd υποδέχεται αύριο το βράδυ την Inverness και ακολουθεί ένα ματς με τη Greenock Morton το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.