Ανακούφιση η εθνική για τον Phillips

O Μatt Phillips ελπίζει να παίξει και στον αυριανό ματς της Σκωτίας στην Ουγγαρία. O Phillips έπαιξε στα 13 τελευταία λεπτά στην ήττα με 1-0 από την Κόστα Ρίκα την Παρασκευή, στην επιστροφή του  Alex McLeish στον πάγκο της Σκωτίας κι η συμμετοχή του στην εθνική είναι μια ευχάριστη ευκαιρία να διώξει από το μυαλό του τη φετινή πορεία της ομάδας του, της West Bromwich Albion, που είναι στο βυθό της Premier League και σχεδόν σίγουρη για υποβιβασμό στην Championship.
«Eίναι σίγουρα μια ευχάριστη διέξοδος για μένα, να ξεφύγω με την εθνική, απόλαυσα μια καλή βδομάδα προπόνησης κι ελπίζω να ξεκινήσω με την Ουγγαρία» δήλωσε ο 27χρονος εξτρεμ που έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει, αφού ο Μatt Ritchie (τον οποίο και αντικατέστησε στο ματς με την Κόστα Ρίκα) είναι τραυματίας και εκτός αποστολής.
«Θέλω να δείχνω στον προπονητή τι μπορώ να κάνω, να τον πείσω στις προπονήσεις ότι μπορώ να παίξω, τα παιδιά που είναι στην αποστολή έχουν ένα πλεονέκτημα απέναντι σε αυτά που είναι εκτός, για οποιοδήποτε λόγο. Από εμάς εξαρτάται αν θα ξανακληθούμε, αν μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο ευατό μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης της West Brom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.