Mε Ιρλανδία το testimonial του Brown


Η εθνική Ιρλανδίας είναι τώρα η πιθανότερη αντίπαλος της Celtic, για το testimonial του Scott Brown. Όλα έδειχναν ότι η Celtic θα έπαιζε με τη Liverpool για να τιμήσει τα 10 χρόνια παρουσίας του αρχηγού της, όμως οι επαφές ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα με τους Reds. Ο κύριος λόγος είναι ότι η σεζόν της Liverpool τελειώνει μια βδομάδα νωρίτερα, στις 13 Μαίου, αφού οι Reds έχουν αποκλειστεί από το κύπελλο και με το Μουντιάλ της Ρωσίας, άλλες ημερομηνίες δε γινόταν να βρεθούν.
Η Celtic είναι τώρα σε συζητήσεις με την Ιρλανδία των Martin O'Neill και Roy Keane κι όλα δείχνουν ότι το testimonial θα γίνει μια μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας. Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές, οι φίλοι της Celtic θα ενθουσιαστούν με την επιστροφή των ONeill και Keane, ενώ η Ιρλανδία δεν είναι στο Μουντιάλ, κάτι που βοηθά τη διεξαγωγή του φιλικο΄θ.
Κυριακή 20 Μαίου είναι η προτεινόμενη ημερομηνία, μια μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το testimonial μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.