Στην οικογένεια του Miller λεφτά από το testimonial του Brown


Η Iρλανδία είναι και επίσημα η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Celtic στο testimonial του Scott Brown, όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την ποδοσφαιρική της ομοσπονδία. Ο εμβληματικός αρχηγός της Celtic έχει συμπληρώσει δεκαετία στους τριπλούχους Σκωτίας και θα το γιορτάσει με το καθιερωμένο φιλικό προς τιμήν του (testimonial αποκαλούνται από τους Βρετανούς, αυτά τα φιλικά).
To testimonial θα διεξαχθεί στις 20 Μαίου, μια μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας και μέρος των εισπράξεων θα πάει στην οικογένεια του Liam Miller.
O Scott Brown είναι αυτός που αποφασίζει πως θα μοιρασθούν τα λεφτά των εισπράξεων (για φιλανθρωπικούς σκοπούς) κι ο αρχηγός της Celtic επέλεξε την οικογένεια του Liam Miller που πέθανε από καρκίνο πριν από ένα μήνα σε ηλικία 36 ετών. Διεθνής με την Ιρλανδία ο Miller ξεκίνησε την καριέρα του από τη Celtic το 2000 κι έμεινε για 4 χρόνια, για να παίξει στη συνέχεια στις Manchester Utd, Leeds Utd, Sunderland και Hibernian, μεταξύ άλλων, κι ο θάνατος του είχε συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο πριν από ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.