Πήρε Mohsni η Dundee United

Ο πρώην αμυντικός των Rangers, Bilel Mohsni, υπέγραψε στη Dundee Utd μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 30χρονος Τυνήσιος ήταν ελεύθερος και προπονήθηκε για τρεις βδομάδες με την ομάδα του Csaba Laszlo, τώρα που το μόνο που μένει είναι να έρθει η άδεια εργασίας του. Αν αυτό γίνει εγκαίρως θα είναι στην αποστολή της United για το Σαββατιάτικο ματς με την Dunfermline Athletic.
«Χαίρομαι που επιστρέφω στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, έπαιξα υπό τις οδηγίες του Paul Sturrock (παλιός παίκτης και αρχισκάουτ της Dundee Utd) και μου μιλούσε συνέχεια για την ομάδα, ξέρω τα πάντα για τη Dundee Utd» δήλωσε ο Mohsni καταλήγωντας: «Όταν με ειδοποίησε ο προπονητής ήξερα ότι ήθελα να έρθω στο Tannadice και θέλω να βοηθήσω τη United να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί για να πάρει την άνοδο.»
Γεννημένος στη Γαλλία ο Mohsni, είναι 4 φορές διεθνής κι έπαιξε σε 44 ματς για τους Rangers από το 2013 μέχρι το 2015, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στο επεισόδιο με τον Lee Erwin, της Motherwell στο Fir Park, όταν οι Rangers έχασαν την άνοδο από τους Steelmen τη σεζόν 2014-15. Ήταν πρόσφατα με την Etoile Sportive du Sahel της Τυνησίας, ενώ όταν έφυγε από τη Σκωτία έπαιξε με την Angers της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.