Σκέφτεται να κλείσει μόνιμα τον Edouard η Celtic

Η Celtic μπορεί να αποκτήσει τον Odsonne Edouard με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Brendan Rodgers.
Μένει να φανεί αν οι πρωταθλητές Σκωτίας αποφασίσουν να κλείσουν τον νεαρό επιθετικό που είναι δανεικός από την PSG.
Όπως αποκάλυψε ο Rodgers υπάρχει η συγκεκριμένη option και σκέφτεται να την ενεργοποιήσει μιας κι εκτιμά πολύ τον νεαρό επιθετικό.
«Yπάρχει ρήτρα στη συμφωνία, αλλά θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσουμε» δήλωσε ο προπονητής της Celtic εξηγώντας: «Υπάρχουν πολλά όσον αφορά τους όρους, τη γενικότερη εικόνα, θα δούμε εν καιρώ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, έχει προσαρμοστεί μια χαρά, προπονείται κάθε μέρα, και κάνει πράγματα που με εκπλήσουν στην προπόνηση.»
Ο Edouard έχει πετύχει 8 γκολ σε 24 εμφανίσεις με τη Celtic αυτή τη σεζόν, μεταξύ των οποίων και το νικητήριο στο εκπληκυικό 3-2 επί των Rangers στο Ibrox την περασμένη βδομάδα, με τη Celtic να παίζει με 10 παίκτς εκείνη τη στιγμή.
«Είναι ο πιο χαρισματικός από όλους τους επιθετικούς μας στον τρόπο που κινείται» είπε ο Rodgers εξηγώντας: «Οι κινήσεις του είναι φαινόμενο για έναν νεαρό παίκτη, πως κινείται στο χώρο και πως επιταχύνει, ενώ έχει και την ικανότητα να σκοράρει.»
H ρήτρα είναι πάντως το πρόβλημα για τη Celtic, αφού αναφορές στη Γαλλία κάνουν λόγο για 7 εκατ.λίρες για τον 20χρονο, ακόμα και στα 5 εκατ.λίρες να είναι η πραγματική τιμή του, είναι ένα ποσό που η Celtic δύσκολα θα δώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.