Partick Thistle-Aberdeen (preview)


Mόλις τρεις βαθμούς πάνω από την ουραγό Ross County η Partick Thistle, που έρχεται από 3 σερί ήττες μετρώντας 4 ματς χωρίς νίκη. Είναι η δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν που οι Jags χάνουν τρία σερί ματς, στην προηγούμενη είχαν χάσει 4 σερί ματς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι αναμένεται αν έχουν τον Conor Sammon και τους Christie Elliott και Gary Fraser παραμένει όμως εκτός μάχης ο Stuart Bannigan.
Κακή παράδοση για τους Jags που έχουν χάσει και τα 6 τελευταία ματς που έδωσαν υποδεχόμενοι την Aberdeen στο πρωτάθλημα, δεχόμενοι μάλιστα 10 γκολ στα δύο τελευταία από αυτά.
Η Aberdeen είναι αουσιαστικά αήττητη στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις με την Partick Thistle στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας μάλιστα τις 7 τελευταίες από αυτές.
Οι Dons έρχονται όμως από δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ (0-2) από Hibernian και Celtic, ενώ παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην Kilmarnock στο κύπελλο.
Τρία ματς χωρίς νίκη για την Aberdeen που ψάχνει την ανάκαμψη, αλλά δεν θα έχει ούτε σε αυτό το ματς στη διάθεση της τον goalkeeper, Joe Lewis, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Sam Cosgrove. Επιστρέφει ο Andy Considine που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.