Κilmarnock-Ross County (preview)

Επτά ματς χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την Kilmarnock, με τον τεχνικό, Steve Clarke, να αναδεικνύεται προπονητής του μήνα για το Φεβρουάριο στη Σκωτία. Σε εξαιρετική κατάσταση η Killie μετρά μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια της και αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεση της τον μέσο Youssouf Mulumbu που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Θα λείψει όμως ο Jordan Jones που χτύπησε στη νίκη επί της St Johnstone με 2-0 την Τετάρτη, ενώ παραμένει εκτός μάχης ο αμυντικός Gordon Greer.
Στο βυθό της βαθμολογίας η Ross County, μετρά μόλις μία νίκη στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος κι αυτό θα είναι το πρώτο της παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Owen Coyle από την τεχνική ηγεσία. Οι Stuart Kettlewell και Steven Ferguson θα είναι στον πάγκο των Staggies που έχουν κρατήσει μόλις μία ανέπαφη εστία στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Εκτός μάχης ο εγχειρισμένος Greg Tansey εκτός μάχης και ο Craig Curran, με τον Chris Eagles να το παλεύει και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή, παραμένει τραυματίας -καιρό τώρα- ο Sean Kelly.
Εντυπωσιακή η παράδοση για τη Ross County που μετρά 6 νίκες στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Killie στο πρωτάθλημα, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στις τέσσερις από αυτές.
Σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας η Kilmarnock έχει πάρει μόλις 7 βαθμούς από τους 36 στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.