Στο 94’ η Morton, 3-2 την Dumbarton

Η Greenock Morton επικράτησε 3-2 της προτελευταίας Dumbarton και συνεχίζει να κυνηγά την 4η θέση, διατηρώντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από τη Dundee United. Ο Jack Iredale πέτυχε στο 94’ το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Morton κόντρα στη μαχητική Dumbarton.
Οι Sons «πάγωσαν» το Cappielow ανοίγοντας το σκορ στο 56’ με τον Danny Handling, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Gary Fraser στο 62’ και να γυρίσουν το ματς στο 69’ με γκολ του John Baird. Η Dumbarton δεν τα παράτησε, ισοφάρισε στο 88’ με αυτογκόλ του Tom OWare στο 87’.
Τη λύση έδωσε στο 94’ ο Jack Iredale για τους γηπεδούχους, με τη Dumbarton να παραμένει 8 βαθμούς πίσω από τη Falkirk στην προτελευταία και να φαντάζει αδύνατο να αποφύγει τα Play-off παραμονής με μόλις τέσσερα ματς να απομένουν.

GREENOCK MORTON: Gaston (Brennan 46), Doyle, O’Ware, Lamie, Iredale, Fraser, Harkins, Tidser (Tiffoney 55), Ross, Thomson (McHugh 66), Baird.
DUMBARTON: Gallacher, Dick (G. Gallagher 51), Barr, Dowie, McLaughlin, Walsh (Stewart, 79), Hutton, Wilson, Stirling, Handling (Burt 72), C. Gallagher.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.