Xάλασε το πάρτι η Dundee Utd, 1-0 τη St Mirren


Mε γκολ του Billy King στο 2’ η Dundee United νίκησε τη St Mirren, εμποδίζοντας τη να πανηγυρίσει τον τίτλο της Championship μέσα στο Tannadice. Oι Buddies ήθελαν ένα βαθμό για να πάρουν μαθηματικά τον τίτλο, η νίκη πάντως είχε τεράστια σημασία για τη United, αφού την ίδια ώρα η Morton κέρδισε 3-2 τη Dumbarton κι οι Tangerines αν δεν κέρδιζαν θα έπεφταν στην 5η θέση.
Η Dundee Utd ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή της στιγμή, με τον πρώην παίκτη της St Mirren, Paul McMullan, να βγάζει τη σέντρα και τον Billy King  να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
H St Mirren είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Danny Mullen να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και τον goalkeeper των γηπεδούχων, Daniz Mehmet να σταματά τον  John Sutton. Η St Mirren πίεσε πολύ στο β’ μέρος, είχε όμως και η Dundee Utd μια ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, όταν ο keeper των Buddies, Craig Samson σταμάτησε τον Sam Stanton.
Ένταση στο τέλος της αναμέτρησης, ανάμεσα στους δύο τεχνικούς, που αντάλλαξαν λόγια, χωρίς πάντως να δίνεται συνέχεια.

DUNDEE UNITED: Deniz, Ralston, Durnan, Mohsni, Murdoch, Gillespie, Flood, Stanton, King (Glass 90), McMullan (Briels 86), Mikklesen.
ST MIRREN: Samson, L.Smith, MacKenzie, Davis, Eckersley, McGinn (Sutton 74), Magennis, Flynn, C.Smith (Hippolyte 79), Morgan, Mullen (Reilly 63).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.